MENU

Events

Bij het organiseren van een evenement is de aandacht voor het aankleden van de locatie cruciaal. Is het u weleens opgevallen dat een mooie, verzorgde evenementenlocatie pas écht tot leven komt als de bloemist langs geweest is? Voor bruiloften, feesten, beurzen en de meest uiteenlopende zakelijke evenementen leveren wij exclusieve en stijlvolle bloemcreaties. Van subtiele kleine vaasjes tot grootse gebaren in de vorm van opgemaakt bloemwerk op zuilen en tafels.

Uitvaart

Het verliezen van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Het afscheid moet dan tot in de puntjes verzorgd zijn; je kunt het immers maar één keer goed doen. Wij zijn u graag van dienst met stijlvolle rouwarrangementen. Natuurlijk zoals u het wenst, maar vindt u het moeilijk om een keuze te maken, dan kunnen wij u daar uiteraard bij helpen. Of u nu een traditioneel rouwstuk, moderne boeketten of kleurrijke kransen wilt. U kunt erop vertrouwen dat uw rouwwerk bij ons in goede handen is.

De Winkel

Een veel gehoord compliment van onze gloednieuwe winkel is.. Jullie zijn niet zomaar een bloemenwinkel. Jullie verkopen een ‘Beleving’ We volgen trends op de voet en geven daar onze eigen unieke draai aan. Alles klopt, de mooiste bloemen, de bijzonderste planten en uitzonderlijke decoratie. Ons team enthousiaste bloembinders ontvangt u met alle plezier in de mooiste winkel van Den-Haag.

 

Bruiloft

Op de mooiste dag van je leven mogen bloemen natuurlijk niet ontbreken! Maar dan wel zoals jij het wilt. Voor ons geen probleem; we maken graag bruidsboeketten en de mooiste aankleding voor de auto, de kerk, de trouwzaal en zelfs de feestlocatie! Wij zorgen ervoor dat de bloemarrangementen passen bij de trouwjurk én bij het seizoen. Zodat je op de mooiste dag van je leven ook kunt genieten van bloemarrangementen, die helemaal in harmonie zijn met de gelegenheid waarvoor ze gemaakt zijn.

wij verzorgen de bloemstyling voor o.a.

Kiosk Den Haag

Frederik hendriklaan t/o 152, 2582 BJ Den Haag
Ma t/m vrij van 08:00 tot 18:00
Zaterdag van 08:00 tot 17:00

Pure Flowers
Winkel Den Haag

Van Hoytemastraat 36, 2596 ER Den Haag
Ma t/m vrij van 08:00 tot 18:00
Zaterdag van 08:00 tot 17:00